vineri, 18 decembrie 2015

Viitorul sta scris in stele

În al Doilea Război Mondial, agenţii de spionaj britanici au apelat la serviciile unui astrolog, Louis de Wohl. Potrivit Reuters, acesta le citea horoscopul oficialilor britanici, combatanţilor francezi şi chiar ambasadorului român, pe care l-a convins să demisioneze. În 1941, într-o misiune de propagandă în SUA, Louis de Wohl a prezis dispariţia lui Hitler în maximum un an.
În perioada în care era la Champs Élysées, preşedintele francez, François Mitterrand, avea ca astrolog personal pe Elisabeth Teissier, o fostă Miss Franţa în anii ’50.
Ronald Reagan apela la Joan Quigley, care i-a prevestit atentatul din martie 1981. Reagan numise consilieri trei astrologi pe care îi consulta permanent.
Prim-ministrul britanic Winston Churchill o consulta pe prezicătoarea în stele Barbara Harris, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
Wolf Messin, hipnotizator şi prezicător, i-ar fi sugerat dictatorului sovietic Iosif Stalin să aleagă Stalingradul pentru a bloca ofensiva germană.
Generalul De Gaulle apela la sfaturile astrologului Maurice Vasset (Regulus), pe care il consulta de fiecare data inainte de a lua o decizie importanta.
Fostul presedinte rus Boris Eltan era sfatuit de Gheorghi Rogozin, un fost general KGB, care i-a stabilit data operatiei de cord. La sfatul lui, Eltan isi organiza programul.
Dictatorul nazist Adolf Hitler l-a arestat pe astrologul german Eric Hanussen in momentul in care acesta a prezis prabusirea celui de-al treilea Reich.

Prezicatoarea Marie Anne Lenormand i-a spus imparatului francez Napoleon Bonaparte: "Waterloo si Sfanta Elena vor fi in viitor cuvinte cumplite pentru tine!".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu